tankedryp

tankedryp

Em fra sindes dunkle katakomber

Nogle gange er der noget man bare har lyst til at sige til nogen.

Læs og se om det har interesse, ellers zap videre i det uendelige Internetunivers.

Jeg har fået pip

Løse tanker hen ad vejen.Posted by Anders Lund Olsen 23 Mar, 2015 09:52:37
Nu har jeg flere vintre i træk fodret fugle udenfor mit vindue og filmet det med mit webcam. Jeg havde jo håbet at mine anstrengelser blev meget mere populære. Nu vil jeg prøve at vise kanalen her og se om der ikke kommer flere danske kunder i butikken. For øjeblikket, er interessen størst fra en en person der bor i Australien.

Ustreamkanalen Feeding birds in DK graden

Denne editor vil selvfølgelig ikke tillade at jeg placerer et streaming vindue, så i må selv klikke på linket. :-(

Mit webcam er opstillet i Virum nord for København. Jeg startede i November 2011, sådan bare for sjov, men nu er det blevet en fast tradition.

Jeg fodrer i vintermånederne til glæde for fuglene og den der har lyst til at kikke med. Jeg sender live, så vidt muligt hver dag, fra jeg vågner til det bliver mørkt. Normalt står jeg op kl. 06:00, men når jeg har fri, kan jeg godt sove længe... Jeg starter normalt i oktober med at fodre, så fuglene bliver trygge ved maden og stedet. desuden laver jeg nogle testudsendelser, så jeg er helt klar til 1. november. Foderstedet er ca 1,5m over jorden i et villakvarter og inden vinter er stedet skjult af buskens blade, men til vinter bliver grenene nøgne.

Mit webcam er et Cyper Cniper Spotter med en fast x7 forsatslinse, som stå på en lille trefod bag mit vindue. Der er ikke lyd fra haven, da privat personer ikke må optage og udsende lyd fra offentlige områder, hvor andres samtaler, fra vejen, kan komme med på optagelserne. (Registerloven)

Følgende dyr kan man forvente at se på kanalen.
almindelige:
gråspurv(Passer domesticus), skovspurv(Passer montanus), blåmejse(Cyanistes caeruleus), musvit(Parus major), Sortmejse (Periparus ater), Rødhals (Erithacus rubecula), munk(Sylvia atricapilla), som normalt er sjælden i Danmark, men de kan finde på at overvintre i området.

sjældne eller set få gange:
Jernspurv (Prunella modularis), husskade(Pica pica), Stor flagspætte(Dendrocopos major), solsort(Turdus merula), mus(Mus musculus), mig(homo aspiens) .

Endnu ikke observeret:
egern(Sciurus vulgaris), da de bor i området, nabo(homo narsissus stultus) .

Hvis i ser et kræ, som ikke er på listen, så giv gerne besked.Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.