Astro blog

Astro blog

Amatørastronomens dagbog

Da jeg lige er begyndt med at kikke på stjerner og har købt passende udstyr til formålet, vil jeg se om jeg kan tage mig sammen til at skrive om alle de glæder og problemer jeg møder på min vej imod stjernerne.

Transport

HobbiesPosted by alodk.dk Feb 17, 2011 20:49:11
I disse dage hvor jeg ikke kan komme ud og kikke, fordi der er skide koldt og overskyet, roder jeg med at passe mit teleskop ned i en cykeltrailer, så den er nem at flytte.
(hvis væggene og gulvet ser lidt underligt ud, er det fordi jeg har fjernet de andres ting fra billedet )

Den har været en tur hos cykelsmeden og har fået nye dæk, slanger og lejer, så den kører ganske fint. Der skal også en plade på toppen, så jeg har et bord(kassen), når jeg er ude på tur. Kassen kan tages af stellet, så jeg har alt det dyre i lejligheden, mens stellet står i kælderen.

Jeg har været rundt og kikke i området og har udset mig et par steder, hvor jeg kan stå nogenlunde ugenert og stadig med et godt udsyn til det meste af himmelen. Jeg vil ikke fortælle hvor, da jeg ikke ønsker at have et større party til at trave rundt om mig, når jeg skal optage en prik i det fjerne, med 200x. Der skal ikke meget mere end en prut til, før optagelsen er ødelagt. smiley

Vi ses!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.